Покривът безспорно е много важен елемент за всяка една сграда. Той я защитава, украсява, подчертава. Понякога прави архитектурата уникална, понякога просто я допълва. Ние обичаме работата и клиентите си. Предлагаме услуги по изграждането, реконструкцията и ремонта на покриви. Съсредоточавайки се в тази област - ремонта на покриви, ние натрупахме богат опит. Това ни позволява да предложим високо качество на извършваните услуги, подкрепено с дълъг гаранционен период!


Изграждане на нови покривни конструкции
Опита си натрупахме с годините и сега берем плодовете на солените грешки, които сме допускали. Покрива се оказа една интересна зона и е по-добре когато всичко се свърши по определени правила и с определени материали. Понякога неправилното поставяне на някой компонент, води до последващ ремонт - разбирай изкъртване на всичко и започване наново.

 Битумни керемиди
Битумните покривни керемиди /шингли/ с цветна минерална посипка са армирани с фибростъкло, уплътнено с битум. Богатата цветова гама, модернистичните форми и дългият им живот ги правят предпочитан продукт за съвременно строителство Битумните керемиди са резултат на високотехнологичен производствен процес, който превръща суровините в краен продукт с много високо качество, необходимо за надеждна защита на покривите. Те се отличават с малко тегло (3 t при покривна площ 300 кв.м.) и голямо цветово разнообразие и не се нуждаят от почти никаква поддръжка. Технологията на полагане позволява приложимост при различни покривни наклони от 15° до 90°.

 

 

Специфична шестоъгълна форма.

Керемидите Mosaik ще превърнат вашия покрив в старинна мозайка от нюанси.
Те имат напълно самозалепваща се хидроизолираща лента, която осигурява допълнителна защита на покрива при силен вятър и дъжд.

 

 

 

 

 


Плетеница от геометрични форми.

Геометричните форми, получени при подреждането на керемидите Gothik, ще придадат на вашия покрив оригинален вид.
Те имат напълно самозалепваща се хидроизолираща лента, която осигурява допълнителна защита при силен вятър и дъжд.

 

 

 

 

 

Богат избор на цветове.

Керемидите Standard се предлагат в 5 разцветки, лесно съчетаеми с околната среда.
Те имат напълно самозалепваща се хидроизолираща лента, която осигурява допълнителна защита при силен вятър и дъжд.

 

 

 

 

 

 

Покривни прозорци

Доставка и монтаж на покривни прозорци VELUX, FAKRO, ROTO и др.
Покривните прозорци дават възможност да се превърне неизползваемото, тъмно подпокривно пространство в светло и удобно място за живеене. Подходящи са, както за ново строителство, така и за ремонт на стари покриви. Покривните прозорци осигуряват много повече светлина в сравнение с вертикалните прозорци със същата светла площ. Ето защо те са перфектното решение за естествено осветление и за създаване на уникална и комфортна за обитаване мансарда.
Предимства: лесен монтаж, дълготрайност, високо качество, UV защита, различни размери, термоизолация.